Moon Warriors slut...

MW upplöstes igår kväll klockan 22:39. Vi orkar inte pressen att vara klubbägare mer, och det blev jobbigt eftersom många faktist bröt mot regeln/reglerna i "Läs" inlägget. Vi vet inte vart vi tar vägen, men vi hoppas ni hittar en annan bra klubb. Vi orkar helt enkelt inte mer. Men det var jätteroligt och bra så länge det varade, ni är bäst ♥ Klubbnamnet vaktas av en nära vän till oss. Vi vill önska er lycka till i framtiden och tack för alla underbara minnen och vänner vi fått tillsammans. Ni har varit fantastiska, underbara, den bästa klubb vi haft, ni är dem finaste som finns. Hoppas ni haft en lika underbar tid vi har haft ♥ 
Glömmer er aldrig, vi älskar er så mycket! ♥
Kram, er Alicia & Lucy ♥
 
Vila i frid ♥
Moon Warriors 30 April 2013 - 20 Juli 2013 
 
 
Minnen, från början, till slut ↑ Älskar er, kom ihåg oss ;_;

Levla häst med MW!

Aktivitet
Vi ska levla våra hästar tillsammans runt hela Jorvik! Det spelar ingen roll om din häst är i level 1 eller 14, alla är välkomna. Efter varje lopp väntar vi in alla innan vi rider vidare till nästa. Vi kommer även stanna och vänta in dem som vill fiska, göra AAE-uppdrag eller uppdrag i Vingårdens trädgård.
Mötesplats: Valedalestallet
Datum & Tid: 13 Juli 2013 - 15.00
Medtag: Snabba kläder
Pris: -
Ledare: Lucy
 
1. Hollow Woods-loppet
2. Valedale-tävlingen
3. Pole Bending Apocalypse
4. Firgrove-loppet, Den svåra skogsbanan, Andrahållet i skogsbanan
5. Fort Pinta-loppet
6. Bobcats ridbana, Bobcats vildmarkslopp, Moorland Pole Bending
7. Steves lopp
8. Väderkvarnsloppet
9. Att fånga en kanin
10. Marleys tävling, Marleys Barrel Race
11. Galoppbanan
12. Observatorietävlingen
13. Trädgårdstävlingen
14. Vingårdsloppet, Paulines nya terrängbana, Paulines terrängbana omvänt
15. Baronessans första hoppbana, Baronessans andra hoppbana, Baronessans tredje hoppbana
16. Jaspers gamla ridbana, Gamla ridbanan andra hållet
17. Gyllenbladsskogens ridbana
18. Äpplet på Fågelskrämsåsen
19. Gyllenbladets tävlingsbana, Gyllenbladets tävlingsbana andra hållet, Lilla hoppbanan
 
 

Klubbmöte 11 juli

Klubbmötet blev väldigt kort, ungefär 15 minuter, men vi hann gå igenom ganska mycket ändå. Vi gick igenom "ridlärarrollen" och ridlägret, som jag och Alli kommer försöka få igång så snart som hon kommer hem. De som kommer få hålla aktiviteter under ridlägret är;
  • Wilma Youngforest
  • Rose Highlee
  • Tyra Mcdawn
  • April Riverdaughter
  • Cecilia Starhill
  • Rose Skystar
Ni som kommer hålla aktiviteter måste breva mig eller Alli. Erat brev måste innehålla vad ni ska göra på aktiviteten, vars den ska vara och vem/vilka som ska hålla den. Vill man hålla sin aktivitet tillsammans med någon annan får man självklart göra det. Vi kommer ta upp datum och liknande med er senare när vi vet vilken eller vilka veckor ridlägret kommer vara.
   Hoppas ni har det bra i MW!
 
 

Dags för ett klubbmöte

 
Plats: Jarls gravvalv
Datum & Tid:  11 Juli 2013 - 16.00
Ledare: Lucy
 
På detta klubbmöte kommer jag skriva ner alla som vill hålla en eller flera aktiviteter under ridlägret. Eftersom jag kommer gå igenom vad man får och inte får göra, samla in allas namn osv kommer bara dem som kommer på detta möte få hålla aktiviteter, undantag kan dock göras om man inte kan vara inloggad under mötet. Är det så att man absolut inte kan komma men ändå vill hålla en eller flera aktiviteter måste man mejla mig innan 11 juli. Vi ses där!
 
 

LÄS

Jag (Alli) och Lucy kände såhär för ett tag sen, men släppte det av en anledning, men nu har det kommit tillbaka igen. Vi känner att MW består av 90 % fans som ser upp till oss bara för att vi har bloggar.. Det är väldigt gulligt och det är vi tacksamma för.. MEN många går med bara för att typ bara vara med oss, prata osv. Vi vill ha ändring på det, vi vill ha medlemmar som inte går med bara för att vara med oss utan för att ha en bra klubb att vara med i.
Lucy känner att hon inte ens kan skriva i klubbchatten innan någon vill prata, skypa eller göra någonting, det är roligt att ni vill det men vi vill ha en klubb där inte fans hänger på oss hela tiden. Och vi kan inte varenda gång hjälpa och förklara i steg för varje som frågar, hur man gör en grej på bloggen. Det vi kommer säga är, GOOGLA! Vi kan inte förklara något komplicerat ang. koder till varje som frågar eftersom det händer för ofta att folk frågar samma saker. Så, vart lärde vi oss allt detta? Jo vi googlade eller testade oss fram. En bra sida är designadinblogg.se, sök i sökfältet och ni får stegförklaringar på typ, varenda bloggrej.
 
Så, vi har bestämt oss för detta, om vi känner mycket obehag, att det händer ganska ofta, att ni aldrig kan låta oss vara, får ni först en tillsägelse, sen en varning, och på andra varningen kickas ni. (Alla medlemmar är ju inte såhär)
Men vi måste göra såhär, och om det inte funkar har vi inget val förutom att upplösa MW. Vi känner såhär och vi ska känna oss bekväma att logga in och skriva hej och inte bara vilja bort därifrån nästan varenda gång. 
Så det hänger lite på er just nu vad som händer i MW's framtid. Om ni sköter er och vi kan prata normalt med er, kan nog MW få leva ett tag till. 
 
Ni får ju jättegärna prata med oss och så, men tänk hur allt är i vårt perspektiv också.
Förbättras inte detta kan det hända att ni en dag loggar in och inser att ni är klubblösa eftersom Moon Warriors blivit upplöst.
 

Våran klubbkö

Hejsan, Lucy här igen! Har fått en hel del frågor ang. våran klubbkö på sista tiden, så jag tänkte skriva lite om den :)
 
 
Nr 1 är folk som har full post. De har stått i klubbkön men haft full post när det varit deras tur att gå med i klubben. Som ni kanske ser är det Sofia Friendnight, Frida Flowerforest, Kate Mistwood, Lilly Eaststar (hennes dator är sönder), Isabel Starrock och Zelda Westnight som har full post just nu. Hamnar man på "full post-listan" måste man mejla inom 2 veckor för att få gå med i MW, annars tas man bort. Man är dock välkommen att ställa sig längst bak i kön igen om man tas bort när de 2 veckorna har gått.
Nr 2 är folk som fått mejl ang. att det är deras tur att gå med i Moon Warriors men inte svarat eller gått med än. Detta uppdateras varje söndag och mejlen brukar skickas ut på söndagen/måndagen. Har man fått ett mejl där det står att man får gå med i Moon Warriors har man en vecka på sig att svara på det, annars tas man bort ur kön. Man är dock välkommen att ställa sig längst bak i kön igen om man tas bort när 1 vecka har gått.
Nr 3 är för resten av dem som står i klubbkön. Detta uppdateras varje söndag.
 
Hoppas att ni förstår lite bättre nu.
Bilderna är från MW-festen! :D
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!