MW-festen

Hejhopp, Lucy här! Bloggen och klubben har stått lite still på sistonde, vi har dock haft kul ändå! På bilden ovan ser ni vad vi sysslade med i MW igår, alltså på midsommarafton. Det var väldigt mysigt hihi, hoppas att ni alla hade en väldigt bra midsommar!
   Jag har även pratat ihop mig med Alli och vi har bestämt oss för att hålla MW-festen på fredag nästa vecka! Hoppas så många som möjligt kommer :D
Aktivitet
Det är dags för MW fest. Vi kan ju samtidigt fira att MW har gått över en månad nu :D
Vi kommer dansa på Café Pinta, där kommer vi även köra dansstopp. Vi kommer köra en rond med pris, den som blir kvar sist den ronden när Lucy stoppar vinner. Vi kommer sen köra fler skojronder, grilla, bada och ha allmänt kul! :D
Vi kommer leka lite lekar på era önskemål. Vi har även paus för championat, men ses direkt efter igen. :D En fribiljett kommer även tävlas ut, vet du inte vad en fribiljett är så kan du läsa om det i inlägget 'Klubbmöte 9 juni'!
Mötesplats: Fort Pinta-fontänen
Datum & Tid: 28 Juni 2013 - 18.05 (Direkt efter championaten)
Medtag: Discokläder och en vanlig outfit. (Denna påfylles också sen)
Pris: En fribiljett kommer tävlas ut!
Dansstopp: 3 dagars mästare
Ledare: Alicia & Lucy

Hur vecka 24 har varit

 
Måndagsaktiviteten hölls av Alli eftersom jag, Lucy, lyckades få datorförbud den dagen.. Vinnaren av aktiviteten blev Jaquelin Goldbell som hade tiden 0:17:16 :D
 
 
Maskeradhoppningen på tisdagen hölls också av Alicia. Alla hade väldigt fina outfits och bra ritter, dock blev Jaquelin Goldbell med sina 10 outfitpoäng och 18 rittpoäng vinnaren!
 
 
Aktiviteten på onsdagen, peppning inför championat, hölls av både mig och Alli. Vi visade genvägarna på Fort Pinta-championatet och hade picnick. Någon ville även att jag skulle filma när jag red FPC så det gjorde jag! :)
 
 
 
torsdagen hölls aktiviteten av mig, Lucy. Vi körde 8 ronder; vit, svart, jockey, dressyrryttare, rosa, hoppryttare, westernryttare och tävlingskläder. Medlemmarna fick 3 minuter på sig att ta sig till sina hemstall och garderober, byta om och komma tillbaka. Kom man försent så fick man minuspoäng, vilket resulterade i att Cecilia Starhill blev vinnaren eftersom Nicole Seaknight kom försent och därmed fick minuspoäng. Vill även säga tack till Tai Silverwater från Pixel Pandas som hoppade in som extradomare när det var dags att dömma allas westernoutfits!
 
 
Skattjakten på fredagen verkade alla tycka var riktigt rolig. Vi körde 4 ronder och man fick 1 poäng för varje häst man hittade, alltså kunde man få max 2 poäng per rond. Vinnaren med 3 poäng blev Danielle Lightfall som vann 5 dagars mästare!
 
 
Lördagseventet blev tyvärr inställt och klubbmötet som hölls på söndagen kan ni läsa om HÄR! Hoppas ni har haft en bra vecka i MW :D

Klubbmöte 16 juni

Klubbmötet hölls endast av mig Lucy, eftersom Alli hade stalljour irl! Cornelia Silverknight och Rose Skyfield kickades, vi pratade om MW festen som blev inställd igår, att man numera kan läsa om dagens aktivitet direkt på klubbinfon i SSO och sommarpausen.
 
 
Folk har frågat oss om vi kickar folk fast personerna i fråga kanske är närvarande/inloggade när vi har möte, och svaret är JA. Bara för att man är inloggad så slipper man inte bli kickad, vi brukar dock prata med personen i grupp eller liknande innan.
   MW festen som skulle ha varit igår blev tyvärr inställd eftersom varken jag eller Alicia kunde logga in då vi båda blev brutalt ivägsläpade från våra datorer av våra föräldrar... :) Haha nejmen, jag var hos min moster utan min dator och Alli var hos sin syster! Festen kommer dock hållas någon gång senare i sommar så ni får hålla utkik här på bloggen.
   Numera kan även medlemmarna läsa om dagens aktivitet/event på klubbinfon direkt i SSO istället för att behöva klicka sig in på klubbloggen. Vi kommer dock fortsätta skriva om aktiviteterna/eventen på bloggen också!
 
 
Sommarpausen kommer pågå mellan 16 juni och 25 augusti.
Under denna tid kommer ingen att kickas och vi kommer bara ha aktiviteter då och då, alltså inga temaveckor som vi har haft tidigare. Medlemmar som står i klubbkön (som har blivit riktigt lång btw) kommer bara bjudas in när det finns plats i klubben och vi kommer även ha ridläger! Allt ang. ridlägret är inte klart än, ni kommer dock kunna läsa om det på bloggen senare så ni får hålla utkik. Aja, hoppas ni har haft en jättebra vecka i MW! :D

Förflyttat event

Vi förflyttar eventet till någon gång i sommar så inte sommaren blir helt död heller. Alltså så kommer vi i sommar ha MW festen (och ridläger, någon temavecka och event), för jag, Alli kan verkligen inte komma. Info om alla sommaraktiviteter, sorry ;-; Men då kan ju även Lucy vara med och jag kan ju inte idag. Fast det är klubbmöte som vanligt imorn (Alli har stalljour dock).
Kram och hoppas ni inte är allt för sura, ni kan ju festa ensamma lite och ha kul som extra idag.


Sen

Jag, Alli kommer bli sen till MW festen. Lucy ska till sin moster och kan inte vara med och jag skulle oväntat till min syster och grilla. Ska sitta vid datan där och syrran har inte Fraps så det kanske bara blir ett kort genom print screen. Är på affären nu.
/Alli


ÖNSKEVECKA!

 
Eftersom det är sista veckan innan MW's sommarpaus så blev det önskevecka som tema! :) Medlemmarna röstade fram på mötet vilka aktivieteter och event det blev.
 
 
Aktivitet
Ni får 15 min på er att köra Marleys Barrel Race och få så bra tid som möjligt. Den med bäst tid vinner.
NI FÅR INTE HA KÖRT BARREL RACE PÅ HELA DAGEN, OM NI LEVLAR, SKRITTA IGENOM BANAN ELLER NÅTT.
Mötesplats: Marleys Bondgård
Datum & Tid: 10 Juni 2013 - 18.10
Medtag: Snabba kläder & snabb häst
Pris: 5 dagars erfaren ryttare
Ledare: Alicia & Lucy
 
Aktivitet
Det är dags för en maskeradstilhoppning! Vi kör Baronessans första hoppbana och ni ska vara utklädda till något, t.ex hoppryttare, då har man hoppkläder på sig, Jenna, då har man Jennas kläder på sig etc.
Man får poäng, 1-20 på sin ritt. Och om Alicia och Lucy gissar rätt vad dem är utklädda till, får man 10 poäng. 
Den som har flest poäng vinner.
Mötesplats: Ridhuset Del A
Datum & Tid: 11 Juni 2013 - 18.10
Medtag: Maskeradkläder
Pris: 5 dagars erfaren ryttare
Ledare: Alicia & Lucy
 
Aktivitet
En framröstad aktivitet var peppning inför championat. Eftersom FPC är svårast av alla och det fick flest röster tar vi det. Alicia och Lucy ska dela med sig av sina genvägar på championatet och bästa tips. Vi peppar varandra inför championatet och har picknick.
Mötesplats: Fort Pinta championatet
Datum & Tid: 12 Juni 2013 - 17.20
Medtag: Snabba kläder och häst inför championatet
Pris: -
Ledare: Alicia & Lucy
 
Aktivitet
Klädtävling är torsdagsaktiviteten. Lucy kommer säga till vad ni ska klä ut er till, ni får två minuter, sen ska ni komma tillbaka till Lucy. För att markera att du fortfarande håller på ska du stå på denna plats på galoppbanan:
 
Och när du är klar kommer du tillbaka. 
Vi kommer köra 8 ronder, man får ett poäng för varje rond man vinner. Den med flest poäng vinner.
Mötesplats: Galoppbanan
Datum & Tid: 13 Juni 2013 - 18.10
Medtag: Proppa din ryggsäck FULL med olika kläder och utrustning!
Pris: 5 dagars mästare
Ledare: Lucy
 
Aktivitet
En till framröstad aktivitet var skattjakt. Walle och Belle (Alicias och Lucys gråa hästar) kommer gömma sig i området vid Valedalesjön. Hästarna kommer vara gömda så det står "Valedalesjön" nedanför kartan. 
Om du hittar hästarna får du ett poäng. Vi kör fyra ronder (kanske fler om det tar kort tid).
Den med flest poäng vinner.
Mötesplats: Valedalesjön, vid Mr. Andersson
Datum & Tid: 14 Juni 2013 - 18.10
Medtag: -
Pris: Fem dagars erfaren ryttare
Ledare: Alicia & Lucy
 
Aktivitet
Det är dags för MW fest. Vi kan ju samtidigt fira att MW har gått över en månad nu :D
Vi kommer dansa på Café Pinta, där kommer vi även köra dansstopp. Vi kommer köra en rond med pris, den som blir kvar sist den ronden när Lucy stoppar vinner. Vi kommer sen köra fler skojronder och ha allmänt kul! :D
Vi kommer leka lite lekar på era önskemål. Vi har även paus för championat, men ses direkt efter igen. :D En fribiljett kommer även tävlas ut, vet du inte vad en fribiljett är så kan du läsa om det i inlägget 'Klubbmöte 9 juni'! VI KOMMER FYLLA PÅ VAD VI MER SKA GÖRA, KOMMENTERA ERA FESTÖNSKEMÅL! :D
Mötesplats: 
Datum & Tid: 15 Juni 2013 - 18.05 (Direkt efter championaten)
Medtag: Discokläder och en vanlig outfit. (Denna påfylles också sen)
Pris: En fribiljett kommer tävlas ut!
Dansstopp: 3 dagars mästare
Ledare: Alicia & Lucy
 
 
 
Plats: Ridhustaket
Datum & Tid:  16 Juni 2013 - 16.30
 
 
Ha en bra vecka i MW! :)

Hur vecka 23 har varit

 
Aktivieteten på måndagen hölls av Alicia. Det var väldigt kul och det gick ganska bra, förutom att det blev lite strul när alla skulle tillbaka till startplatsen när Alicia skulle gömma om sig eftersom det buggade lite.
Vinnaren av aktiviteten var Nicole Seaknight med 4/7 segrar. Hon vann tre dagars erfaren ryttare.
 
 
Tisdagen var en ledig dag.
Onsdagens aktivietet var stalkning, dem skulle stalka Alicia utan att bli upptäckta, och sedan hade vi rebus på slutet då det blev konstigt med det vi egentligen skulle ha, men det gick bra sen iallafall.
På stalkningen utsåg vi ingen vinnare, men med tre segrar på rebusen vann Alice Winterbell tre dagars mästare.
 
 
Veckans ridlärare var Rose Skyfield och Jennifer Silverbell. Det var dem som höll torsdagsaktiviteten.
Jennifer tycker att alla verkade förstå väldigt snabbt, de behövde inte förklara flera gånger och fick inte heller några frågor. Det löste sig även ganska snabbt när ridlärarna fick ändra en sak. Lite dåligare var att inte så många kom, Rose råkade även rida till fel plats men det löste sig.
 
Fredagsaktiviteten var kort. Medlemmarna hade till fredagen skickat in spionbilder till oss, idag skulle vinnaren presenteras. Vi fick jättemånga fina screenshots, tack för dem! :D Vinnaren var Rose Skystar som vann tre dagars mästare.
 
 
Hennes och alla andras bidrag:
 
Rose Skystar.
Agnes Southstorm.
April Riverdaughter.
Bella Bluehill.
Vilda Skystorm.
Rose Highlee.
Rose Skyfield.
Bella Mcdawn.
Cecilia Starhill.

Veckans event på lördagen var i Dark Cores Högkvarter/Plattform. Det leddes nu av både Alicia och Lucy.
Tre medhjälpare stod gömda på plattformen, medlemmarna skulle hitta dem och bjuda in till grupp och medhjälparna skulle säga orden i gruppchatt. Dem tre orden/meningarna skulle beskriva ett substantiv. 
Orden/meningarna var "kommunikationsradio", "halv duplex" och "Utvecklades för militärt bruk under andra världskriget". Den som svarade rätt först var Nicole Seaknight, substantivet var Walkie-Talkie. Hon vann en veckas mästare, Kailey och Miranda gissade också rätt så vi var lite snälla och gav dem tre dagars mästare, dem med. :) Tack så mycket medhjälparna Elise Starrock, Brooke Highland och Britnety Moonwood för att ni hjälpte till! :)
 
 
söndagen höll Lucy klubbmötet själv eftersom Alicia var på kupolen och handlade skolavslutningskläder.
Vad vi pratade på mötet kan ni läsa om HÄÄR!
 
Hoppas ni har haft en lika bra vecka i MW som vi har haft! :)

Klubbmöte 9 juni

Dagens klubbmöte hölls endast av Lucy eftersom Alicia var upptagen med annat. Hanna Silverlund och Tindra Snowstone blev kickade, vi pratade om reglerna, denna vecka, nästa vecka samt veckan efter det! (många veckor det blev haha..)
 
 
Först och främst tog vi upp reglerna och varningarna man får om man bryter dem. Alla verkade vara nöjda med reglerna även om en del personer inte kunde dem, så jag ber er att scrolla ner och titta till vänster i under kön och titlarna. Vi har även fått klagomål från en annan klubb som anser att vi är för lika dem, så vi kommer försöka undvika att ha temaveckor som denna klubb redan haft innan.
   Nästa vecka kommer ni medlemmar få bestämma aktivteterna. Vi tog upp det på klubbmötet och fick in en massa bra förslag! Det kommer även tävlas ut en fribiljett till Moon Warriors på lördagen. Om du vinner fribiljetten har du rätt att bjuda in en kompis, vem du vill, oavsett om den står i kö eller inte. Din kompis får då gå med utan att behöva stå i våran 140 personer långa kö!
   Vi bestämde även att klubbmöterna kommer hållas på ridhustaket 16.30 i framtiden, alltså kommer vi inte byta plats eller tid mer. Det är tråkigt att alla inte kan komma på klubbmöterna eftersom alla inte kan vara inne på Starstable 16.30 varje söndag, men majoriteten ville att vi ska ha klubbmöterna då.
   Nästa vecka kommer även att bli den sista veckan innan MW tar sin sommarpaus! Vi brukar vanligtvis skicka ut varningar till folk som riskerar att bli kickade, men nästa vecka kommer inga varningar skickas ut eftersom vi inte kommer kicka någon under sommaren. Folk ur kön kommer bjudas in, men bara om någon i MW lämnar klubben.
 
HOPPAS NI HAR HAFT EN JÄTTEBRA VECKA I MW! :D
 

Hur vecka 22 har varit

 
Stilhoppningen på måndagen gick väldigt bra. Trots att jag, Lucy, inte kunde vara med så kom väldigt många på aktiviteten och alla verkar ha haft väldigt kul! Bella Mcdawn vann med 39/40 poäng, varav 20/20 outfitpoäng och 19/20 rittpoäng!
 
 
Tisdagens aktivitet hölls av Alicia, eftersom jag, Lucy, hade saker irl att göra. Alla var väldigt duktiga men den som var snabbast var Nichole Starrock som vann en veckas erfaren ryttare!
 
 
Nichole Starrock vann även galopptävlingen på onsdagen med sina 25,55 sekunder! 
 
 
Torsdagens aktivitet hölls av mig, Lucy. Vi blev 2 grupper och segrarna i grupperna blev Evelina Mcbell och Cecilia Starhill. Mitt fraps fungerade dock inte (det har dampat hela veckan) då så jag har inga bilder att visa..
Westernturneringen på fredag lockade till sig lite mindre folk än väntat så vi gjorde om aktiviteten lite. Först fick medlemmarna 10 minuter på sig att försöka få bäst tid på Moorland Pole Bending, och sedan 10 minuter på Marleys Barrel Race. Vinnaren med sina 33,33s på Moorland Pole Bending och 17,48s på Marleys Barrel Race blev Jaquelin Goldbell som vann en veckas erfaren ryttare!
 
 
Det 3 timmar(!!) långa eventet på lördagen var både uttröttande men ändå väldigt roligt. Alla hade jättefina ritter och outfits så det var väldigt svårt för oss att välja en vinnare, men till slut bestämde vi oss för att Vilda Skystorm hade ridit bäst. Tvåa kom Evelina Mcbell och trea Bella Bluehill!
 
Idag, söndag, hade vi klubbmöte som ni kan läsa om HÄÄR.
Hoppas ni har haft en bra vecka i MW! :)

SPION-VECKA

 
Denna veckas tema är SPIONVECKA. Temat röstades fram i klubben på mötet. Vi var lite emot att ha spionvecka först eftersom vi inte vill härma andra klubbar, då det är svårt att komma på passande aktiviteter.. Så det blir inte världens roligaste aktivieter och dem liknar varandra lite. Nästa vecka tar vi nya tag och kommer på något bättre haha.
 
 
 
Aktivitet
Alicia kommer gömma sig någonstans på Dark Cores plattform.  Jag säger till när ni får leta, den som hittar mig först får 3 poäng, tvåan får 2 poäng och trean får 1 poäng. Vi kör 7 ronder, den med flest poäng vinner. 
Mötesplats: Dark Cores plattform
Datum & Tid: 3 Juni 2013 - 18.10
Medtag: Spionkläder (svarta)
Pris: Tre dagars erfaren ryttare
Ledare: Alicia (kanske Lucy)
 
LEDIG DAG!
 
 
Aktivitet
Ni ska stalka Alicia som kommer rida till 7 platser på Jorvik. Ni ska stalka henne utan att hon ser er, om Alicia ser er är ni ute. Ni ska vara så pass nära att ni ser när Alicia pratar i sägchatten, utan att bli upptäckt förstås. 
Alicia kommer säga en bokstav vid varje plats hon stegrar vid, t.ex "D". Ni ska skriva ner bokstäverna Alicia säger, när Alicia sagt alla bokstäver så ska dem som hon inte upptäckt, klura ut rebusen med bokstäverna dem fått reda på.
Rebusen är en människa på Jorvik, t.ex. Justin. Om ni har en gissning eller kommit på det skriver ni det med versaler i klubbchatten.
Mötesplats: Fort Pinta fontänen
Datum & Tid: 5 Juni 2013 - 18.10
Medtag: Spionkläder (svarta)
Pris: Tre dagars Mästare
Ledare: Alicia
 
Aktivitet
Aktiviteten går ut på att vi delar upp alla i lag, 2 och 2, om det blir ojämnt får det vara 3 i ett lag. Rose eller Jenn ska gömma sig, den andra ska ge en ledtråd. Det lag som hittar oss först får 1 poäng. Man har 20 minuter att hitta en av oss som gömmer sig. Om ingen har hittat oss inom 20 minuter får man övertid på MAX 10 minuter. Om ingen har hittat en av oss får de lag som var närmast poäng. Vi kommer att köra 3 gånger. Vi kommer dela ut ledtrådar var 5e minut, MEN INTE PÅ ÖVERTIDEN.
 Mötesplats: Äppellunden
Datum & Tid: 6 Juni 2013 - 15.00
Medtag: -
Pris:
Ledare: Veckans ridlärare, Jennifer Silverbell & Rose Skyfield
 
Aktivitet
Innan fredag ska du ha fotat någon slags spionbild. Du ska skicka din finaste spionbild till ssomoonwarriors@live.se. I borgen presenterar vi vinnaren. 
Mötesplats: Högst upp i Fort Pinta Borgen
Datum & Tid: 7 Juni 2013 - 18.10
Medtag: -
Pris: Tre dagars mästare
Ledare: Alicia & Lucy
 
Event
Fyra stycken spioner kommer gå runt och gömma sig på plattformen. Ni, medlemmar får en startsignal och får 10 min på er att hitta alla, bjuda in till grupp och få ett ord av dem. Spionerna är svartklädda. Orden ni får av alla ska ni anteckna.. Orden ska bli ett. Sedan får ni 5 min att tänka och sedan ska alla få skrika rakt ut vilket ord ni tror. Den som säger rätt ord först vinner.
Mötesplats: Dark Core plattform
Datum & Tid: 8 Juni 2013 - 18.15
Medtag: Spionkläder
Pris: Fem dagars mästare
Ledare: Alicia & Lucy
 
 
Det är dags för ännu ett klubbmöte.
 
 
 
 
Plats: Ridhustaket
Datum & Tid: 9 Juni 2013 - 16.30
 
 
HA EN BRA VECKA I MW!

Klubbmöte 2 Juni

 
Vi har haft rätt många klubbmöten nu och det rullar på bra!
Här står det vad vi pratade om på klubbmötet, Söndagen, 2 Juni 16.30.
 
 
Vi började med rensning, vi rensade tre stycken så vi blev exakt 40 stycken i klubben. Jasmine Snowstone, Emilia Goldstar och Linda Youngwood var oaktivast denna vecka så dem kickades. Vi rensade fast vi inte var så nära maxgränsen eftersom det snart är sommar och vi vill få in folk så fort som möjligt. Nu ska 10 nya medlemmar släppas in.
 
Nästa veckas möte kommer vi ha samma tid och samma plats eftersom majoriteten tyckte det.  Alltså, ridhustaket 16.30!
 
Många tyckte den traditionella tävlingsveckan ha varit väldigt kul och bra, en del dagar var det dock inte så många som kom.  På stilhoppningen på måndagen kom det dock många vilket är väldigt kul, bravo! :)
 
Spionvecka blev nästa veckas tema, eftersom många tyckte det verkade roligt. Vi fick även bra förslag på aktiviteter. Spionveckans ridlärare blev Jennifer Silverbell och Rose Skyfield. De får hålla en lätt aktivitet med spiontema valfri dag i veckan mellan mån-fre 18.10. Deras aktivitet kommer som vanligt stå på veckans schema.
 
Vi svarade även på frågor i slutet, vi kommer inte byta klubbjacka eller någon gång ha klubboutfit eller klubbhäst, det var något som togs upp.
 
HA EN BRA VECKA I MW!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!