Klubbmöte 16 juni

Klubbmötet hölls endast av mig Lucy, eftersom Alli hade stalljour irl! Cornelia Silverknight och Rose Skyfield kickades, vi pratade om MW festen som blev inställd igår, att man numera kan läsa om dagens aktivitet direkt på klubbinfon i SSO och sommarpausen.
 
 
Folk har frågat oss om vi kickar folk fast personerna i fråga kanske är närvarande/inloggade när vi har möte, och svaret är JA. Bara för att man är inloggad så slipper man inte bli kickad, vi brukar dock prata med personen i grupp eller liknande innan.
   MW festen som skulle ha varit igår blev tyvärr inställd eftersom varken jag eller Alicia kunde logga in då vi båda blev brutalt ivägsläpade från våra datorer av våra föräldrar... :) Haha nejmen, jag var hos min moster utan min dator och Alli var hos sin syster! Festen kommer dock hållas någon gång senare i sommar så ni får hålla utkik här på bloggen.
   Numera kan även medlemmarna läsa om dagens aktivitet/event på klubbinfon direkt i SSO istället för att behöva klicka sig in på klubbloggen. Vi kommer dock fortsätta skriva om aktiviteterna/eventen på bloggen också!
 
 
Sommarpausen kommer pågå mellan 16 juni och 25 augusti.
Under denna tid kommer ingen att kickas och vi kommer bara ha aktiviteter då och då, alltså inga temaveckor som vi har haft tidigare. Medlemmar som står i klubbkön (som har blivit riktigt lång btw) kommer bara bjudas in när det finns plats i klubben och vi kommer även ha ridläger! Allt ang. ridlägret är inte klart än, ni kommer dock kunna läsa om det på bloggen senare så ni får hålla utkik. Aja, hoppas ni har haft en jättebra vecka i MW! :D


KOMMENTARER
nellie silverbell

du har inte fixat klubb kön än :/

2013-06-16 20:30:12
URL: http://NellieSiilverbell.bloggo.nu
clara

hur ställer man sig i kö till mw? eller är det ni som bestämmer vilka som får ställa sig i kö och inte?

Svar: Alla får ställa sig i kö, säg till mig eller Alicia så skriver vi upp dig! :)
moonwarriors.blogg.se

2013-06-17 13:19:21


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!