Hur vecka 19 har varit

 
Söndag, då vi hade vårat första klubbmöte gick rätt bra förutom att alla var väldigt pratiga. Förutom att det pratades väldigt mycket behöver ni behöver tänka på är att inte skriva till folk som kommer och stör under klubbmöterna, sätt dem på era ignoreralistor istället.
 
 
 
Måndag höll Alli lite lära känna-lekar. Först två skojlekar, kull och hoven, sen heta stolen. I princip alla tyckte att det var väldigt kul! :D Det blev dock struligt i mitten, vissa kan inte acceptera att det blir ett fel o.s.v.. Fast ni var duktiga på att bli tysta snabbt och lyssna.
 
 
Torsdag hade vi parkurragömma på Nilmers högland. Medlemmarna skötte sig bra även fast det blev lite tjorvigt med grupperna i sista omgången. Hanna Riverson och Evelina Mcbell vann aktiviteten och fick en veckas erfaren ryttare, grattis! :D
 
 
Fredag skötte alla sig verkligen jättebra. Först hade vi klubbfoto vid Törneklipporna, det var lite trixigt men bilderna blev ändå bra och nästan alla hade lyckats få in blått i sina outfits. Efter det red vi till café Pinta för dansstopp, omgång 1 vanns av Felicia Starson och omgång 2 av Vilda Skystorm som fick en veckas erfaren ryttare!
 
 
Lördag, då vi hade det sista eventet för denna vecka var det väldigt pratigt. Ni klubbmedlemmar måste verkligen tänka på att vara tysta när vi säger till er.. Annars hade vi väldigt kul och skrattade väldigt mycket haha :D
 
 
Till nästa vecka måste ALLA klubbmedlemmar tänka på att vara tyst på eventen/aktiviteterna medan vi förklarar vad vi ska göra. Vi är många i klubben och det blir svårt att hinna med allt om många pratar samtidigt, och sen så kanske folk inte fattar vad vi ska göra om vi ska börja svara på frågor mitt i allt.
 
Veckan är dock inte slut riktigt än!
 
Förra veckan startade vi en omröstning om vars vi skulle ha våra klubbmöten, och nu har vi ett resultat.
 
 
Vi kommer alltså ha våra möten i Äppellunden! Vet du inte vars det ligger så kan du be någon om hjälp eller kolla på denna karta ↓ Vi möts där imorgon kl 16. :)
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!