Hur vecka 20 har varit


tisdagen hade vi en kort men rolig aktivitet där medlemmarna fick visa upp sina clownoutfits på catwalken! Alla hade väldigt fina outfits och det var svårt att välja vinnaren, men tillslut bestämde vi oss för att Nicole Seaknights outfit var mest lik clownbilden.
 
 
Aktiviteten som var tänkt skulle ha varit på måndagen var istället på onsdagen eftersom varken jag eller Alicia hade möjlighet att logga in på måndagen. På onsdagen hade Alicia iallafall en aktivitet som resulterade i att Danielle Lightfall och Hedda Skywood vann 5 dagars mästare!

 
Torsdagens aktivitet blev inställd och fredagens var inte heller någon succé. Jag blev verkligen jättesur och väldigt besviken när aktiviteten började och det var 3 personer där. Tre? Tills nästa gång får ni skärpa er, det var ni som önskade att man skulle få göra ett eget nummer och visa upp det i cirkusen..
   De som kom på aktiviteten fick iallafall visa upp sina nummer, sedan red vi och åt picnick.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eventet på lördagen gick över förväntan, trots att alla inte förstod hur man skulle göra på en gång. Vinnarna blev narrarna, som bestod av Nichole Starrock, Jenny Skydawn, Ellen Flowerbell och Evelina Mcbell!
 

 
 
Imorgon, på söndag, är det klubbmöte kl 16 i Äppellunden. Där kommer vi ta upp hur ni tycker att det har gått i veckan, vilka som ska kickas, nästa veckas mötesplats för klubbmöte, nästa veckas tema och lite annat. Hoppas vi möts där och att ni har haft en bra vecka i MW! :D
 


KOMMENTARER
Evelina Mcbell

Fortfarande jag dom vann, inte Hanna :/

2013-05-18 21:51:41
Rose Skyfield

Vecka 20 har varit jätterolig! Bästa MW :D

2013-05-19 15:51:30
URL: http://rosestarstable.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!