Hur vecka 21 har varit

 
måndagen höll Alicia en strandritt. Alla de bästa badställerna över hela Jorvik besöktes.
 
 
Tisdag 21 maj var det Lucys tur att ha en aktivitet. Alicia kunde inte komma pga. förhinder, men det gick bra ändå. Vi samlades vid Mr K Trout i Västkobbens fiskeby och sedan red vi till fiskeplatsen där man kan fiska abborre. Rose Goldfield vann 3 dagars erfaren ryttare, grattis! :)


Veckans ridlärare, Jenny Skydawn och Hedda Skywood, höll i en aktivitet på onsdagen. Först var det tänkt att bli evighetsstafett men det blev ändrat så vi körde lite kull och parkurragömma istället!
 

 
torsdagen samlades vi vid Fort Pinta-fontänen och sedan red vi tillsammans ner till Törneklipporna. Alla medlemmar som deltog fick visa upp sina outfits medan jag, Lucy, inspekterade dem och valde en vinnare. När aktiviteten var slut hade de som ville picnick, jättemysigt! Vi fick även picnick av några snälla personer som inte var med i klubben haha :D
 

På fredagen samlades vi vid Fort Pintas fontän för att ge oss av på en campingtur. Vi red mot fiskestugan söder i Firgrove där vi hade picnick, badade och lekte lite kull. Kl 21 var det dags för paus för VDC men efter det red vi till en grillplats i Hollow woods där vi körde hela havet stormar!
  
Sista eventet på sommarveckan hade vi på lördagen. Först red vi igenom banan 2 gånger tillsammans innan medlemmarna fick 5 minuter på sig att lära sig banan själva. Jag, Lucy, red efter medlemmarna när de tävlade (för att se om de red rätt eller fel) medan Alicia tog tid så det är jag som har fotat bilderna på medlemmarna. Det är fritt fram att använda dem om ni vill!
 
 
 
Imorgon är det dags för Moon Warriors femte klubbmöte! Vi kommer mötas vid observatoriet kl 16.30, alltså inte kl 16.00 som vi annars brukar ha.
 
 
Sist men inte minst så har Ellen Flowerbell gjort en jättefin film till klubben, bra jobbat Ellen!
  


KOMMENTARER
Jenny Skydawn

AHAHAHAHA WTF MINA POSER 8D <3

2013-05-26 08:55:06
URL: http://www.starstablejenny.blogg.se
wilma weststone

hej Lucy, jag undrar om det finns plats i Moon Wariors? Ska man ställa sig i kö?
Kan du mejla mig på sso och säga vad jag ska göra om det finns plats, Kram Wilma

2013-05-26 10:54:06
Anonym

* Moon Warriors

2013-05-26 10:54:30


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!