Klubbmöte 12 maj

Denna vecka pratade vi om nästa veckas tema, att vi kommer börja skriva ner vilka som kommer på aktiviteter och hur aktiva de är i chatten, att klubbmedlemmarna MÅSTE vara tysta när vi säger till och att vi i framtiden kommer variera platser där vi kommer ha våra klubbmöten.
 
 
Nästa veckas tema blev cirkustema, mer om det kan ni läsa på schemat som kommer upp senare ikväll. 
Angående det här med att vi kommer börja skriva ner vilka som kommer på aktiviteter, är aktiva i chatten och så är för att vi försöker få klubbkön att rulla snabbare. Moon Warriors har knappt funnits i lite mer än en vecka och det är redan 100 på kö, haha det är ju helt sjukt..
Vi kommer iallafall dela in folk i kategorierna "oaktiva" "ganska aktiva" och "väldigt aktiva" i chatten. Har du varit väldigt pratglad i chatten under veckan hamnar du i kategorin "väldigt aktiva" och får 2 poäng. Om du har varit lite mindre aktiv hamnar du i kategorin "ganska aktiva", vilket innebär att du får 1 poäng, och om du knappt pratat alls hamnar du i "oaktiva". De i kategorin "oaktiva" får ingen poäng alls, därmed större chans att åka ut ur klubben. Samma sak gäller vid aktiviteterna och eventen, kommer du på många aktiviteter och event så hamnar du i kategorin "väldigt aktiva", lite mindre "ganska aktiva" och om du inte har varit på något alls hamnar du i "oaktiva". Det kan låta hårt, men vi måste göra såhär..
 
Innan vi kunde börja klubbmötet var vi tvungna att vänta i 10 minuter på att det skulle bli helt tyst. T-I-O. Nu får ni faktiskt skärpa er, det är inte kul och jag, Lucy, tycker att det är väldigt orespektfullt när vi försöker förklara och så kommer massa folk och avbryter en hela tiden.
 
Sist men inte minst tog vi upp det här med mötesplatser. Det var 175st som röstade i omröstningen, alltså var det inte bara MW'are som röstade. Vi kom överrens om att vi ska variera våra mötesplatser tills vi hittar någon som passar eftersom alla inte ville vara i Äppellunden. Nästa klubbmöte, söndag 19 maj 16.00 möts vi dock i Äppellunden igen! Ha en bra vecka i MW :D
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!