Klubbmöte inför vecka 21

Här är info om vad vi pratade om på klubbmötet inför vecka 21, 19 Maj.
Vi började med rensning, dem som hade minst poäng för aktiv i chatt och hade kommit på minst aktiviteter denna vecka åkte ut.. De oaktiva denna vecka var Hanna Skyforce, Donna Flowerlee, Molly Snowrock, Sally Winterstar och Mandy Moonhall. Nästa vecka kickas 3-5 personer så se till att vara aktiv i chatt och på aktiviteter/events. 
Och om ni inte kan komma på events/aktiviteter får ni mejla Alicia eller Lucy, då får ni 0,5 poäng istället för 0, det betyder större chans att inte kickas. 
 
Vi röstade även om nästa veckas tema, det blev Sommar/Strand & Bad tema :D Det betyder somriga, blöta aktiviteter och events :D
 
Vi fick också två ridlärare, Jenny Skydawn och Hedda Skywood som var först till kvarn. Ridlärarna hjälper till på aktiviteter om det behövs och håller en aktivitet i veckan om dem vill. Denna veckas lediga dag är onsdag då de kommer hålla en aktivitet, det står på veckoschemat. Ridlärare får endast hålla små aktiviteter som håller sig till temat och får inte dela ut något pris, titlar etc. Ridlärare väljs varannan Söndag, och hjälper alltså till och håller aktiviteter på ojämna veckor.
 
Ni måste också tänka på att ni måste vara snälla och trevliga mot varandra. Inte ignorera folk och låta alla medlemmar vara med då det uppstått lite bråk och tjafs senaste två veckorna. 
Alli och Lucy har också andra saker att göra än att chatta och göra saker med medlemmarna så om vi inte svarar så är vi borta från datorn. :)
 
Nästa veckas klubbmöte blir på Observatoriet där flest ville ha, och tiden blir 16.30 då vissa får skynda sig hem för att hinna. 
 
På sommaren kommer MW vara oaktiv, inte lika med teman och sånt.
Utan kön kommer stå still, ingen kommer kickas! 
Men vi kommer ha ett ridläger som pågår i ca 2-3 veckor med några aktiviteter per vecka, det får man anmäla sig till sen, mer info om detta senare! 
Detta är därför att många åker på semester, är ute och lever livet under sommarlovet. Det kommer vara såhär
18 Juni - 23 Augusti. De första/sista skoldagarna innan och efter kanske man inte har lika mycket tid för SSO?
 
Det var det vi tog upp! :D Ha en bra vecka i MW! :)


KOMMENTARER
Cornelia Silverknight

Ja, alltså nu är det ju jättestressigt i skolan, typ massa slutprov o sånt. Svårt att hänga med i SSO. Bra att vi får ledigt på sommaren, vill inte sitta inne hela tiden lixom haha. Ses i MW! :3

2013-05-19 17:41:51
URL: http://starstablecornelia.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!